SUCCESS

Success seems to be connected with action. Successful people keep moving. They make mistakes, but they don't quit.

Powered By Blogger

Ce teme doriti sa fie discutate pe blog?

joi, 4 februarie 2010

"CONEXIUNEA" ZILEI





S-a aruncat la 100.000 de euro
Fiind unul dintre personajele mondene care fac garantat audienta, designerul si-a permis sa negocieze la sange cu producatorii show-ului de la Pro TV.

Vedeta. Bote face senzatie pe orice scena
Ultima editie a emisiunii "Dansez pentru tine" se anunta incendiara. Ca sa incheie cu succes seria de confruntari in ringul de dans, inceputa in urma cu patru ani, producatorii show-ului sunt dispusi sa arunce cu banii pentru a aduce in competitie vedetele autohtone cu cea mai mare audienta. Potrivit surselor din echipa, in urma unui sondaj, s-a demonstrat ca Botezatu este cel mai popular personaj monden. In aceste conditii, este dorit cu ardoare in ring. Pana in prezent, designerul a avut, se pare, doua runde de negocieri aprige cu cei de la "Dansez", iar suma vehiculata ca fiind onorariu pentru participare este de 100.000 de euro, cea mai mare acordata pana in prezent.
In ciuda notorietatii, talentului si popularitatii ei, mai ales dupa rezultatele obtinute in cadrul competitiei mexicane omoloage, Andreea Balan nu a fost remunerata pentru efortul depus decat cu 20.000 de euro, o cincime din banii la care s-a aruncat Catalin Botezatu. Nici dupa trei participari, doua in Romania si una in Mexic, cantareata nu a reusit sa adune 100.000 de euro. (S.I./A.O.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu